Руслан БАБЕНКО: «Матч буде складним, але розраховуємо на 3 очки»

Півзахисник «Дніпра-1» прокоментував майбутній матч проти «Вадуца»

Український півзахисник клубу «Дніпро-1» Руслан Бабенко поділився думками про майбутній матч 3-го туру Ліги конференцій проти «Вадуца»:

- Якою мірою допомогла команді допомогла перемога над «Аполлоном»?

- Звичайно, для нас це була перша, історична перемога у єврокубках. Вона підняла нам і моральний дух, і ми повірили у себе. Маю надію на те, що ми і завтра зуміємо досягти позитивного для себе результату.

- Наскільки ви зуміли ознайомитися із суперником?

- Ми познайомилися із їхньою грою - це дуже така бойова команда. Суперник непростий, адже у кваліфікації «Вадуц» пройшов і австрійський «Рапід», і хорошого суперника із Туреччини. У них є дуже добрі два центральних півзахисники. Це для нас буде дуже тяжкий матч, але ми, звичайно, розраховуємо на те, що зуміємо взяти три очки.

- Чи вважаєте ви, що зараз ви переживаєте нове футбольне життя?

- Так, можливо, зараз найкращий етап моєї кар'єри. Зараз граю у команді з мого рідного міста. Пробую насолоджуюся грою і кожним тренуванням. Сподіваюся, що так буде і далі.

- Чи замислюються у команді вже про вихід з групи?

- Так, звичайно, ми десь це тримаємо у голові, але для нас найважливіша гра завжди наступна, і не важливо де саме - в єврокубках чи у чемпіонаті. Постійно налаштовуємося на найближчу гру.

Зазначимо, що матч 3-го туру Ліги конференцій між СК «Дніпро-1» та «Вадуцем» відбудеться вже завтра, 6 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за Києвом.

Раніше стала відома бригада арбітрів, яка призначена на цей матч.

Данііл Агарков Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 15:40 0

Форвард з дитинства мріяв про мадридський клуб