АТЛАС – про ймовірний бій Усика із Джойсом: «Це буде пекло»

Тренер та аналітик дав оцінку можливій зустрічі у рингу українця та британця

66-річний американець Тедді Атлас, який раніше серед інших тренував екс-чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC українця Олександра Гвоздика, оцінив шанси британського суперважковаговика Джо Джойса у боях із співвітчизником Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком, який, як відомо, володіє у суперважкому дивізіону чемпіонськими титулами за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

«Раніше я сказав, що Джойс нагадує мені Джорджа Формана. Він великий, сильний, і має важкий удар. Він не робить ставку на швидкість, він б'є вас кийком. Він наступає через свій сильний та довгий джеб, схожий на телеграфний стовп. У нього чудова рішучість, міцна щелепа, як у Джорджа Формана. І він підводить поєдинок до межі «вбити чи бути вбитим». Він нав'язує вам свою міць і змушує вас битися за його правилами.

Якщо Джойс зможе витримати правий удар Ф'юрі на старті бою, а потім піти вперед, як він це робить, це буде цікаво. Якщо Усик зможе використати свої навички, зможе рухатися, ухилятися, працювати під кутами… боже, це буде непросто. Це буде пекло», - розповів Атлас у своєму подкасті на YouTube.

Раніше, нагадаємо, Тедді Атлас висловив сумніви щодо перспектив Ентоні Джошуа, якого до цього двічі здолав Олександр Усик, позбавивши чемпіонських поясів.

Юрій Остроумов Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч