БАНДУРА: Не пам'ятаю, щоб із Динамо можна було створювати стільки моментів

Голкіпер «Миная» - про матч проти «Динамо»

Воротар «Миная» Олександр Бандура прокоментував поразку 0:1 від «Динамо» Київ у п'ятому турі УПЛ:

«Звісно, можна було досягти іншого результату і потрібно було це робити. Але десь, як то кажуть, вдача нам не посміхнулась. Циганков забив чудовий гол, але там, напевно, більше все ж таки фарту - попав зльоту під самісіньку штангу. Ми мали дуже гарні моменти, але не реалізували їх. Коли можна було пас віддавати - ми били, коли бити - робили передачу. Трішки не вистачило майстерності.

Коли з такою командою, як «Динамо», притискаєшся до своїх воріт, то рано чи пізно ти пропустиш гол. Потрібно було відтісняти гру від своїх воріт, грати вище. У нас це моментами дуже добре виходило.

Проти ФК «Львів» у нас і гри не було, і моментів як таких, а в матчі з киянами все складалося інакше. Потрібно запам'ятати цей матч, відкинувши результат і продовжити так діяти. З таким самим натхненням і бажанням. Це український футбол. Він зараз настільки непередбачуваний, що обіграти можна кого завгодно. Це вперше в моїй кар'єрі, що настільки рівний чемпіонат. Не пам'ятаю такого, щоб з «Динамо» можна було створювати стільки моментів».

Олег Дідух Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1