Ферстаппен оцінив шанси стати чемпіоном у найближчий вікенд у Сінгапурі

Пілот «Ред Булл» - про плани

24-річний нідерландець Макс Ферстаппен розповів, чого чекає від майбутнього Гран-прі Сінгапуру, який відбудеться з 30 вересня до 2 жовтня. Він зізнався, що не думає про можливе чемпіонство, хоч і розуміє, що воно можливе.

«Ми давно не виступали в Сінгапурі, тож буде цікаво подивитися, як за цей час розвивалася траса. Це безперечно одна з кращих гонок року, а саме місце просто чудове. На такій трасі важливо провести хороше кваліфікаційне коло, тож зосередимося саме на цьому.

Під час гонки нам потрібно бути готовими до всього, тому що зазвичай тут буває багато машин безпеки. Загалом це складна траса, де чималу роль відіграє вологість. Проїхати ідеальне коло через круті повороти і те, наскільки близько розташовані стіни, дуже важко. Щодо можливого чемпіонства, то насправді я не думаю про нього, а просто хочу здорово провести вікенд і проходити гонку за гонкою. Поспішати нікуди», - заявив Ферстаппен.

Наразі Макс Ферстаппен у загальному заліку чемпіонату-2022 випереджає свого найближчого переслідувача - Шарля Леклера з «Феррарі» - на 116 очок.

Юрій Остроумов Джерело: Formula1.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:59 0

Артем забив 20-й м'яч у поточному сезоні Ла Ліги