Відкинути розмови та скандали. Є лише один варіант на заміну Петракова

На думку Кобелькова, Маркевич має досвід, фарт, уміння об'єднати гравців

Футбольний журналіст Володимир Кобельков прокоментував ситуацію навколо наставника збірної України Олександра Петракова:

«За фактом він програв лише два матчі, але завдання не виконав, сам учора про це думав. Якщо його міняти, то кого таки ставити?

Ми чули цифри, які отримує Петраков у збірній [близько 10 тисяч євро на місяць], для країни, в якій йде війна, хтось може подумати, що це багато. Але ми розуміємо по-футбольному, що це мало.

Я бачу лише одну людину, яка може замінити Петракова, якщо відкинути всі розмови та скандали - це Мирон Маркевич. Якщо прибрати весь той бруд, що був між Маркевичем та УАФ у пресі.

Мені здається, збірну України має тренувати українець, тим більше зараз. Можливо, іншим часом я сказав би про іноземця, але не зараз.

Якщо говоримо про заміну Петракова - це лише Маркевич. Досвід і головне - що зі збірною він уміє працювати. Маркевич вміє поєднати хлопців однією думкою за 10 днів. Це той максимум, який має у своєму запасі тренер збірної. Ну і його фарт, який має бути у тренера».

Микола Степанюк Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 00:44 3

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Коментарі