Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Ми заслуговували на перемогу в матчі з Шотландією»

Півзахисник збірної України — про матч із Шотландією (0:0)

32-річний Андрій Ярмоленко визнав, що українська команда мала змогу обіграти британців і здобути перемогу, яка дозволила б їм зайняти перше місце в групі та підвищити до Дивізіону А Ліги націй. Гра Україна - Шотландія, як відомо, завершилася внічию 0:0.

«Ми не забили свої моменти. У футболі таке трапляється.

Мені здається, що [останній навал] був. Були спроби забити гол. Зрозуміло, нам треба було перемагати. Думаю, ви бачили, що був один кутовий, інший. Все, що могли, ми зробили. Я вважаю, що хлопці молодці. Вони віддали максимум, віддали всі сили, щоби отримати результат.

Була тренерська установка - грати агресивно, вигравати підбирання, вигравати боротьбу, бо у першому матчі ми все це програли та програли гру. У футболі справді дуже важливо вигравати боротьбу. Вигравати підбирання. Статистику я ще не бачив, але я впевнений, що ми зіграли набагато краще, ніж у першому матчі. Ми грали, можна сказати, удома. Був повний стадіон, уболівальники гнали нас уперед. Я вважаю, що ми заслужили на перемогу. Але коли ти не забиваєш таких моментів, як у мене був, то гри не виграєш», - розповів Ярмоленко.

Раніше повідомлялося, що Андрій Ярмоленко після матчу із Шотландією став головним гвардійцем збірної України.

Юрій Остроумов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 28 липня 2024, 18:01 14

Марта дебютувала на Олімпійських іграх з перемоги над Лулу Сан у 1/32 фіналу