Абсолютно два різні боксери. Гвоздик порівняв Усика та Канело

Колишній чемпіон світу вважає, що мексиканець не має шансів перемогти українця

Колишній чемпіон світу за версією WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-1, 14 KO) порівняв абсолютного чемпіона світу у 2-й середній вазі (до 76,203 кг) мексиканця Сауля Альвареса (58-2-2, 39 КО) та володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО).

«Це абсолютно два різні боксери. Мені здається, їх взагалі не можна порівнювати, бо… По-перше, один шульга, інший боксує у класичній стійці. Їхні розміри та антропометрія зовсім різні. Тому я не знаю, що тут порівнювати. Це небо і земля. Я не кажу з погляду класу. Звичайно, обидва ці боксери висококласні, але вони абсолютно різні.

Якщо ви хочете мене запитати, хто, на мою думку, сильніший, я говоритиму словами, відомими у спорті, що великий хороший боксер завжди переможе маленького хорошого боксера», - сказав Гвоздик.

Раніше Усик говорив, що готовий битися з Альваресом заради великого гонорару. Зазначимо, що мексиканець є найбільш високооплачуваним боксером сучасності і також висловлював бажання провести бій з українцем.

Володимир Клепач Джерело: 24 канал
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:29 6

А після поразки Олександру в рингу кричав, що Усику віддали перемогу через війну...