Через рашистів. Представників України не буде на Конгресі FIG-2022

Українська федерація гімнастики пропустить засідання головного органу Міжнародної федерації

Українська федерація гімнастики (UFG) офіційно повідомила Міжнародну федерацію гімнастики (FIG) про свою неучасть у майбутньому Конгресі-2022. Причина - допуск до засідання представників країн-агресорів рф та білорусі.

«Українська федерація гімнастики вважає неприйнятним сідати за один стіл і брати участь у спільному заході та обговоренні питань спорту разом із представниками країни, яка своїми агресивними та насильницькими діями порушує всі норми міжнародного права, права людини, Статут ООН, Олімпійську хартію, а також країни, яка є поплічником агресора.

Війна, яку розпочали і ведуть росія та беларусь, завдає невимовних страждань кожному українцеві, приносить смерть, біль, руйнування, загрожує світовому правопорядку та спричиняє негативні наслідки, що відчуваються у різних частинах світу.

Українська федерація гімнастики ще раз заявляє про свою позицію, що від участі у спортивних подіях Міжнародної федерації гімнастики необхідно усунути не лише спортсменів росії та білорусі, а й будь-яких інших посадових осіб», - сказано в релізі UFG.

Конгрес FIG має відбутися 11-12 листопада.

Юрій Остроумов Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 07 травня 2024, 20:42 5

Українка програла Кеті Волинець у фіналі кваліфікації

Коментарі