Патрік ВАН ЛЕУВЕН: «Контрольними матчами я задоволений»

Тренер «Зорі» – про підготовку команди до наступних матчів УПЛ

Головний тренер «Зорі» Патрік Ван Леувен поділився враженнями від останніх контрольних матчів команди проти «Олександрії» (1:1) та «Колоса» (0:1):

«Після останнього матчу перед перервою у всіх гравців було кілька вихідних днів, щоб вони могли набратися енергії перед тренувальним процесом. Ми планували зіграти два контрольні матчі за перший тиждень - проти «Олександрії» та «Колоса», і зараз у нас ще один тиждень, щоб підготуватися.

Контрольними матчами я задоволений. Ми спробували різні тактичні моменти, а також використовували гравців на різних позиціях. Усі футболісти, які брали участь у тренувальному процесі, були залучені у матчах. Усі здорові. Після перерви ми продовжуватимемо використовувати всіх футболістів, які готуються до матчів.

На початку зборів у Польщі перед стартом чемпіонату ми мали багато нових футболістів, як новачків, так і з молодіжної команди. Деякі гравці пішли до нових команд, а деякі, навпаки, прийшли. У нас на кожну позицію є по два футболісти, тому вони бачать конкуренцію, і ми, тренерський штаб, бачимо це у тренувальному процесі.

Ми хочемо бути готовими до гри проти «Кривбасу». Фізично ми маємо бути готові. Завтра у хлопців буде вихідний, а потім ми почнемо готуватися до гри з «Кривбасом».

Олег Дідух Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 07:48 6

Іменитий боксер відзначив Леннокса Льюїса