МАЛІНОВСЬКИЙ: «Дуже важливо витримати 90 хвилин у фізичному плані»

Український футболіст поділився очікуваннями від матчу із Шотландією

Один з лідерів збірної України Руслан Маліновський поділився очікуваннями перед вирішальним матчем Ліги націй проти Шотландії.

- Чи відчуваєте тиск на команду від результату після перемоги над Вірменією?
- Хочу сказати, що краще грати матчі, коли є відповідальність, коли є ціль у команди. Звісно, ми знали, що після перемоги над Вірменією у нас буде один результат. Завтра будемо виходити і грати на перемогу. Ми вже зіграли два матчі, потрібно правильно підготуватися до поєдинку і зробити висновки з попередньої гри. В завтрашньому матчі потрібно зіграти набагато якісніше.

- Влітку також був матч із шотландцями під час війни і тоді він викликав більший інтерес у вболівальників, яким потрібна була перемога. Як ви відчуваєте емоції людей перед матчем?
- Було два матчі, різні результати і гра трошки різна. Шотландці зробили висновки після першого матчу, дещо змінили. Я б не сказав, що в першому таймі вони грали набагато краще, не вистачало завершення атак. Якщо б ми забили в першій половині гол, то все було б інакше. Дуже важливо буде витримати 90 хвилин у фізичному плані. Повинні зіграти сильніше в цьому плані, більш агресивніше. Нам, як і шотландцям, треба теж дещо змінити. У них стало більше гравців у центрі поля, були певні труднощі. В кожному матчі збірна виходить і грає за свою країну, за наших бійців, за всіх, хто за нас переживає. Хороші це часи, чи погані. У футболі завжди є три результати, але головне віддавати всі сили на полі. Завтра постараємося, щоб був позитивний результат.

Щодо підтримки вболівальників, то в Кракові почуватимемося, як удома, - сказав Маліновський.

Матч відбудеться 27 вересня у Кракові, початок о 21:45. Україну влаштує лише перемога.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 15:11 2

Команда готується до останнього матчу турніру

Коментарі