Тарас КАЧАРАБА: «Сподіваємось на позитивний результат із Шотландією»

Захисник збірної України – про підготовку до вирішальної гри Ліги націй із Шотландією

Центральний захисник української команди Тарас Качараба зізнався, що особисто почувається добре, а настрій у збірній на зустріч із шотландцями охарактеризував як найсерйозніший.

Нагадаємо, у матчі 5-го туру Ліги націй збірна України здобула в Єревані велику перемогу 5:0 над командою Вірменії. У вівторок, 27 вересня, «синьо-жовті» зустрінуться у Кракові зі збірною Шотландії.

«Переліт був нормальний. Ми вже провели відновне тренування для тих, хто грав усю гру чи більше тайму. У готелі ще кожен працюватиме над собою, заліковуватиме свої болячки. Я почуваюся добре. Звичайно, є втома, але ще є час, щоб відновитися.

Тренери будуть дивитись, хто свіжіший та хто підійде до матчу в оптимальних кондиціях. Ми ще маємо час підготуватися. Всі готуються серйозно, і сподіваємось на хорошу гру та позитивний результат.

Знаємо, що у Польщі багато наших уболівальників і тому очікуємо, що прийде якнайбільше глядачів. Чекаємо на повний стадіон та хорошу підтримку з боку наших уболівальників. А ми з нашого боку намагатимемося показати кращий футбол і результат», - зізнався Качараба.

Гра Україна - Шотландія розпочнеться у вівторок, 27 вересня, о 21:45 за київським часом.

Юрій Остроумов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1