Ярмоленко оцінив усунення росії від участі у Євро-2024

Гравець оцінив матч Ліги націй та ситуацію з Євро-2024

Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко та «Аль-Айна» оцінив майбутній матч Ліги націй проти Шотландії, який 21 вересня пройде в Глазго.

Крім того, Андрій зупинився на усуненні збірної Росії від Євро-2024.

«Звичайно, ми маємо позитивні спогади від матчів, які були раніше в Глазго. Але це минуле, а зараз ми готуємось до нового матчу у Лізі націй. Як і завжди, ми гратимемо на перемогу. Шотландія має сильну команду, але у нас є план на гру і ми знаємо, як грати проти Шотландії».

«Ситуація з жеребкуванням Євро-2024? Російського спорту та російського футболу не повинно бути, їх потрібно ізолювати. Цю країну слід ізолювати, це країна-терорист. Щодня вони вбивають українців, наших дітей. Ні про який спорт не може йтися, і всі гравці збірної України хочуть, щоб їх карали та ізолювали».

«Буду радий, якщо їх виключать з усіх змагань, не лише футбольних. У нас у країні йде війна, і ми своєю грою хочемо приносити українцям бодай якусь радість. Тому ми граємо за нашу країну та наших людей. Хочеться, щоб хоча б маленька посмішка з'явилася на обличчях українців протягом 90 хвилин».

«Я зараз перебуваю в кращому стані, ніж був улітку. Вже три матчі було у чемпіонаті, і мені здається, що я у хорошій формі. Побачимо, що покажу завтра. Я регулярно граю в офіційних матчах, почуваюся добре».

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:19 0

Жирона обігрує Барселону 4:2, іспанський форвард забив на 75-й хвилині

Коментарі