Мудрика пов'язуватимуть із переходом у 15 клубів – журналіст

Думка з-за меж України

Журналіст Sky Sport Italy Фабріціо Романо прокоментував чутки про інтерес низки топових європейських клубів до вінгера «Шахтаря» та збірної України Михайла Мудрика.

«Незважаючи на спекуляції, що зростають, у мене зараз немає оновленої інформації про Мудрика - я думаю, що в найближчі три місяці він буде пов'язаний із 15 клубами, і це нормально, оскільки він топ-талант, але зараз нічого не буде вирішено. «Шахтар» не поспішає, і я впевнений, що вони хочуть понад 45-50 мільйонів євро за Мудрика… Але ми маємо подивитися, як складатимуться його виступи у Лізі чемпіонів найближчими тижнями».

«Я великий шанувальник гравця, якому всього 21 рік, і він уже робить важливі речі у Лізі чемпіонів, але зараз я не можу сказати більше про те, де ми побачимо його в майбутньому», - заявив Романо.

Напередодні інший іноземний журналіст Бен Джейкобс повідомив, що за його інформацією, президент «Шахтаря» Рінат Ахметов не збирається робити знижку на Мудрика і продавати того дешевше за 50 мільйонів євро, якщо «гірникам» вдасться пробитися до плей-оф Ліги чемпіонів.

Олексій Сливченко Джерело: Caughtoffside
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 14:54 1

Колишній головний тренер збірної України розповів, як могла б скластися футбольна кар'єра боксера

Коментарі