Сергій РЕБРОВ: «Мене запитали, чи мені потрібен Ярмоленко? Звісно!»

За словами Реброва, у Ярмоленка пробіг більше, ніж у будь-якого іншого гравця

Головний тренер «Аль-Айну» Сергій Ребров розповів про перехід українського форварда Андрія Ярмоленка до клубу з Еміратів:

- Тут, в ОАЕ, такий чемпіонат перший місяць, що грати при спеці +41...42 градусів не так просто. Ярмоленко приїхав сюди. Він намагається як краще, я бачу, як він працює на тренуваннях. У нього пробіг більше, ніж у будь-якого іншого футболіста. Але клімат дуже заважає, у вересні дуже спекотно.

- Як взагалі проходила комунікація щодо переходу Ярмоленка до «Аль-Айну»?

- Та яка комунікація. Мене запитали: чи тобі потрібен футболіст Ярмоленко? Я відповів: звісно! Просто були кандидати на позицію, але першим кандидатом для мене був Андрій. Я знаю його здібності, можливості, потенціал. Хоча останні кілька років він не мав достатньої ігрової практики. Впевнений, що він адаптується та проявить себе тут.

- Чи не зарано Ярмоленко вирушив до ОАЕ?

- Це потрібно не в мене питати. Потрібно розуміти, які пропозиції в Андрія були в Європі, чи були вони взагалі. Сума контракту не стоїть для нього на першому місці. Я думаю, він йшов не в Емірати, а йшов до мене, бо знає мої принципи роботи. Йому цікаво працювати зі мною. Можливо, тому він вибрав цей варіант. Я абсолютно не розчарувався, бачу в ньому перспективу та майбутнє у цій команді. У пресі кричать, що він мав купу варіантів, але Андрій про це нічого не розповідав. Із варіантів, які були, вибирати тільки йому та його сім'ї.

Микола Степанюк Джерело: 24 канал
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 20:50 6

8 травня о 22:00 пройде матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі