У Ювентусі продовжують вірити в Аллегрі

Наставник «старої синьйори» має вотум довіри

Плани туринського клубу щодо співпраці із нинішнім наставником команди Массіміліано Аллегрі підтвердив генеральний директор Мауріціо Аррівабене. Він заявив, що поточні турнірні показники ще не є підставою для розриву стосунків із тренером.

«Я чекаю на реакцію від «Ювентуса». Навіть не реакції, а скоріше дій. Міняти щось в управлінні командою зараз було б безумством. Потрібно оглянути проблеми з усіх боків. Ми пережили важкі роки, не лише у плані футболу. Звинувачення не допоможуть такому клубу, як «Ювентус» працювати над дисципліною.

У Макса не просто контракт, він має програму розвитку на три-чотири роки. Те саме вірно і для мене. Ви шукаєте винного? Тоді вина на мені. Якщо щось не працює як слід, моє завдання як генерального директора полягає у тому, щоб змусити це працювати. Нам потрібно працювати разом та дивитися вперед», - заявив Аррівабене.

«Ювентус» у таблиці Серії А після 6 ігор займає 8 місце з 10 очками. У Лізі чемпіонів туринці не змогли здобути жодної перемоги у двох стартових турах і відзначилися історичним антирекордом.

Юрій Остроумов Джерело: Джанлука Ді Марціо
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 13:28 12

Блогер Sport.ua Олексій Рижков – про гольові здобутки наших співвітчизників за межами батьківщини

Коментарі