Рома – Аталанта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Команди розіграють не три, а шість турнірних очок

У неділю, 18 вересня, у Римі на полі арени «Стадіо Олімпіко», місткістю 72 698 глядачів, відбудеться матч 7-го туру італійської Серії А, в якому «Рома» прийме «Аталанту». Стартовий свисток у матчі пролунає о 19:00 за київським часом.

Рома

Команда Жозе Моурінью у турнірній таблиці італійського чемпіонату нині посідає 5 місце. У 6 зіграних поєдинках вона набрала 13 очок (4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка).

4 вересня на полі «Удінезе» «вовки» зазнали першої і поки що єдиної поразки в чемпіонаті. Проте якої! Вони поступилися з рахунком 0:4. Реабілітувалась команда у крайньому на сьогодні матчі - на виїзді обіграла «Емполі» з рахунком 2:1.

Не зайвим буде згадати, що після гри у Емполі римляни провели зустріч у групі Ліги Європи - вони прийняли вдома фінський ХІК. За підтримки рідних стін «Рома» перемогла більш ніж переконливо - 3:0.

На сьогодні в лазареті римської команди знаходяться Кумбулла, Ель-Шаараві та Вейналдум. Вони у матчі точно не зіграють.

Аталанта

Колектив Джан П'єро Гасперіні зараз другий у турнірній таблиці Серії А. У нього після 6 матчів є 14 очок (4 перемоги, 2 нічиї). «Аталанта», як і «Наполі» з «Міланом», які зберігають лідируючий статус, залишаються єдиними в чемпіонаті Італії ще непереможеними.

У попередньому турі «богиня», яка цього сезону, нагадаємо, не виступає в єврокубках, а зосереджена виключно на національних турнірах, зіграла вдома внічию 1:1 з «Кремонезе». Цей результат перервав триматчеву переможну серію команди («Верона» - 1:0 у гостях, «Торіно» - 3:1 вдома, «Монца» - 2:0 на виїзді).

На майбутній матч у Гасперіні не буде під рукою оптимального складу підопічних. Травмовані та точно не зіграють Дзаппакоста, Джимсіті, Мураторе, Паломіно та Сапата.

Орієнтовні склади

Рома: Патрісіу - Манчіні, Смоллінг, Ібаньєс, Челік, Крістанте, Матіч, Спіннаццола, Пеллегріні, Дібала, Абрахам.

Аталанта: Муссо - Околі, Демірал, Толой, Хатебур, де Рон, Копмейнерс, Соппі, Едерсон, Лукман, Хейлунд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція - П1 із коефіцієнтом 2.11 по лінії Parimatch.

18 вересня, неділя

«Рома» - «Аталанта»
Рим. «Стадіон Олімпіко». 19:00
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 2.11
  • 3.50
  • 3.65
Сделать ставку Зробити ставку
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 13:45 19

Для Маріно Пушича ця гра є особливо важливою, оскільки кредит довіри незабаром може закінчитися

Коментарі