Тренер Джошуа: «У третьому бою Ентоні однозначно б переміг Усика»

Анхель Фернандес упевнений, що британець стає сильнішим із кожною поразкою

Анхель Фернандес, член тренерського штабу британця Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО), впевнений, що в третьому бою проти володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) Ей Джей вже точно б виграв.

«У третьому бою він однозначно б переміг Усика. Я думаю, Джошуа почав розуміти набагато більше. Нам просто потрібно зосередитися на собі. Джошуа потрібно відновитися, і сподіваємося, що наприкінці року ми побачимо його бій із Ф'юрі. Або ми могли б побачити ще один бій проти Усика, ще один поєдинок проти Енді Руїса. Так що є багато чудових боїв для Ентоні.

Результат бою розчаровує. Так, у нас були певні покращення, але я завжди суворий до себе. Ми всі бажали лише перемоги. Загалом ми відчуваємо розчарування. Ви повинні розуміти, що якби бій закінчився у дев'ятому раунді, то ми б перемогли. Насправді ми були попереду», - сказав Фернандес.

Олександр Усик 20 серпня роздільним рішенням суддів переміг Ентоні Джошуа і зберіг свої пояси. У першому бою він також переміг за очками.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 02 травня 2024, 16:43 4

Девін хоче зберегти «0» у графі поразок

Коментарі