Ліверпуль – Вулвергемптон. Прогноз та анонс на матч АПЛ (скасований)

Команда Юргена Клоппа намагатиметься реабілітуватися за фіаско у Неаполі

У суботу, 10 вересня, відбудеться поєдинок 6-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Ліверпуль на домашньому стадіоні Енфілд прийме Вулверхемптон. Стартовий свисток пролунає о 17:00 за Києвом.

Ліверпуль

Команда Юргена Клоппа завершила минулий сезон, вигравши лише один втішний трофей - Кубок Англії. У чемпіонських перегонах АПЛ мерсисайдці програли «Манчестер Сіті», а в Лізі чемпіонів поступилися у фінальному поєдинку мадридському «Реалу» (0:1), хоча створили набагато більше небезпечних моментів, ніж «вершкові». Втім, завоювання срібних медалей у найсильнішій лізі планети - також неабияке досягнення.

Цьогорічний сезон «Ліверпуль» розпочав невдало, примудрившись чотири рази у шести турах втратити очки. З 9 балами в активі «червоні» посідають сьоме місце та відстають від лондонського «Арсенала», який одноосібно лідирує, на шість очок. Цього тижня підопічні Клоппа зазнали фіаско у Неаполі в першому турі групового раунду Ліги чемпіонів, програвши «Наполі» з рахунком 1:4.

Вулвергемптон

«Вовки» не зуміли вийти в єврокубки, оскільки фінішували на 10 місці в турнірній таблиці елітного дивізіону чемпіонату Англії. Не можна сказати, що це був поганий результат, проте вболівальники клубу трохи розпещені після чвертьфіналу Ліги Європи у сезоні 2020/21.

Цьогорічну кампанію «Вулвергемптон» розпочав ще гірше: лише одна перемога в перших шести турах, здобута над «Саутгемптоном» (1:0) минулої суботи. «Вовки» розташовуються з 6 набраними балами на скромному 14-му рядку чемпіонату АПЛ. Попереду на підопічних Бруну Лаже чекає матч проти одного з найсерйозніших суперників у лізі, тож зачепитися за очки їм буде дуже непросто.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Ліверпуль» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П1 із коефіцієнтом 1.34 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Ліверпуль»: Аліссон - Гомес, Александер-Арнольд, Ван Дейк, Робертсон, Елліот, Фабіньо, Карвальо, Салах, Фірміно, Діас.

«Вулвергемптон»: Са - Коллінз, Аїт-Нурі, Хонні, Кілман, Невеш, Нету, Поденсе, Моутінью, Траоре, Гедеш.

10 вересня, субота

«Ліверпуль» - «Вулвергемптон»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 1.34
  • 5.95
  • 10.00
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол