Манчестер Юнайтед – Реал Сосьєдад. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

Відносно нещодавно команди грали між собою в 1/16 фіналу турніру

У четвер, 8 вересня, відбудеться матч 1-го туру групового раунду Ліги Європи, в якому англійський «Манчестер Юнайтед» на домашньому стадіоні «Олд Траффорд» прийматиме іспанський «Реал Сосьєдад». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Манчестер Юнайтед

«Червоні дияволи» за підсумками минулого сезону посіли 6 місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, що стало найгіршим результатом за останні чотири роки. Відсутність виграних трофеїв та невихід до Ліги чемпіонів цілком очікувано призвели до змін на тренерському містку: команду очолив екс-керманич нідерландського «Аякса» Ерік тен Хаг, який замінив Ральфа Рангніка.

У перших двох турах нового сезону АПЛ «Манчестер Юнайтед» зазнав поразок, проте за ними слідувала серія з чотирьох перемог поспіль, у тому числі над «Ліверпулем» (2:1), «Лестером» (1:0) та лондонським «Арсеналом» (3:1). З 12 набраними балами МЮ посідає 5 місце в турнірній таблиці, відстаючи від «канонірів», які одноосібно лідирують, на 3 очки.

Реал Сосьєдад

«Біло-блакитні» в позаминулому розіграші Ліги Європи вже зустрічалися з «Манчестер Юнайтед» в 1/16 фіналу турніру, і тоді вони на «Олд Траффорд» без шансів програли 0:4. Це при тому, що домашній поєдинок із англійським грандом, який відкривав протистояння, «Реал Сосьєдад» звів до безгольової нічиєї.

У минулому сезоні Ла Ліги команда Іманоля Альгуасіля посіла 6 місце, відставши від зони Ліги чемпіонів на вісім балів. У чотирьох турах цьогорічного чемпіонату «Реал Сосьєдад» набрав сім очок і зараз займає з ними дев'ятий рядок турнірної таблиці.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Манчестер Юнайтед» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.69 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Далот, Варан, Мартінес, Маласія, Мактоміней, Еріксен, Сантос, Фернандес, Санчо, Решфорд.

«Реал Сосьєдад»: Реміро - Горосабель, Субельдія, Ле Норманд, Муньос, Субіменді, Мендес, Сільва, Меріно, Мохамед-Алі Чо, Сорлоф.

8 вересня, четвер

«Манчестер Юнайтед» - «Реал Сосьєдад»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:2
  • 1.69
  • 4.26
  • 5.25
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 16:42 0

Віталій пропустить залишок клубного сезону