Місяця немає – а я вию! Усик відповів, чи буде бій із Ф'юрі у грудні

За словами українського боксера, наприкінці року бій неможливий із двох причин

Український боксер Олександр Усик на нещодавній прес-конференції відповів на запитання, чи можливий його мегафайт за 4 чемпіонські пояси проти Тайсона Ф'юрі у грудні поточного року:

«Неможливо. У грудні неможливо. Неможливо з двох причин. Перша - у мене є деякі старі травми, які дали про себе знати. Їх треба залікувати. Я думаю, що відновлення триватиме щонайменше декілька місяців.

А друга: я не хочу в грудні боксувати. Просто не хочу в грудні боксувати. Я півроку взагалі не вилазив із зали. Місяця немає - а я вию. Я хочу з дітьми трохи побути. Я повернувся додому, тут багато роботи, яку треба зробити. Я поїду до хлопців (на фронт) підтримати їх. Потрібно попрацювати вдома. Тут багато роботи, бокс нехай трохи зачекає.

Я думаю, що бій пройде наступного року. Поєдинок продається, потрібно трохи зачекати. Він (Ф'юрі) побалакає трохи, схудне. Заберуть у нього той кег із пивом, він же з ним спить. От як ми п'ємо воду - він так пиво гасить. Може, воно просто корисніше, ніж вода? Треба в нього спитати і спробувати теж».

20 серпня в Джідді (Саудівська Аравія) Олександр Усик вдруге виграв бій у британця Ентоні Джошуа.

Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 червня 2024, 14:50 0

Девід також озвучив подальші плани

Коментарі