СУРКІС: «Я відмовив Жироні щодо Циганкова. По Забарному пропозицій не було»

За словами президента клубу, Циганков і Забарний залишаються в «Динамо»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс відповів на запитання щодо можливих переходів гравців команди у день закриття трансферного вікна для європейських клубів:

«Пропозиція «Тоттенгема» щодо Забарного? Не було жодної пропозиції. Може, якісь клуби його й торгували. Надавали агентам мандатів, але тільки до «Динамо» нічого не дійшло.

Перехід Циганкова? Віктор залишається у «Динамо». Він має рік контракту. З можливістю пролонгувати його або допрацювати до літа. Офіційної пропозиції наш клуб не отримував. На словах - прозвучала ініціатива агента гравця Пере Гвардіоли. Мовляв, Циганкова хоче «Жирона». Фінальна пропозиція - 10 млн у кілька траншів, розтягнутих на два роки. Я ввічливо подякував, але відмовив. Я вважаю, що лідер «Динамо» не може залишати команду в останній день трансферного вікна таким чином. Ніби він товар, про який згадали в останню секунду. Погодитися на це можна було лише за умови, що йдеться про топ-команду. «Жирона» - нехай і клуб із «Сіті груп» - до таких не відноситься. Це рішення було прийнято свідомо, з розумінням можливих втрат.

Майбутнє Циганкова? Ми дуже любимо та поважаємо Віктора. Він матиме час, щоб своєю грою в Лізі Європи та в УПЛ довести, що він гідний того, чого прагне. Ми вестимемо з ним переговори про продовження контракту, але не збираємось вмовляти чи примушувати насильно. Він - не раб «Динамо». Нехай чинить так, як вважає за потрібне. Я не боюся втратити гравця. Я взагалі, нічого не боюся, і на шантажі та ультиматуми не реагую. У житті буває всяке. Ми пам'ятаємо випадок з Ярмоленком, і пам'ятаємо - з Коноплянкою. Усі люди різні, але кожен має своє право».

Микола Степанюк Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 00:55 1

Михайло провів на полі 90 хвилин

Коментарі