Далі пройти не вдалося. Снігур поступилася Маріно у другому колі US Open

Українка програла канадці у двох сетах

Українська тенісистка Дар'я Снігур (№124 WTA) завершила виступи в основі Відкритого чемпіонату США.

У другому колі українка, яка подолала сито кваліфікації, програла Ребецці Маріно з Канади (№106 WTA).

US Open. Друге коло
Дар'я Снігур (Україна) - Ребекка Маріно (Канада) - 3:6, 6:7(5)

Після перемоги над Халеп багато хто чекав від Даші дуже успішного виступу і в наступних матчах, але насправді все виявилося не так райдужно. Маріно за своїм стилем максимально незручна суперниця для Снігур, хоч і має абсолютно простий стиль гри. Але вона може гарно подавати, вигравати багато легких очок та активно тиснути на найслабше місце українки - її подачу.

Все це канадка робила цілком успішно, а Снігур не змогла відіграти на рівні, який показувала раніше на турнірі. Даша часом красиво розігрувала комбінації, давала хороші кути і майстерно змінювала напрямок атак, але помилок теж було вдосталь. Зважаючи на той факт, що за рахунок подачі українка не могла вигравати солідну кількість легких очок у кілька ударів, Даша постійно перебувала в ролі відстаючої.

Наприкінці другого сету українка заграла впевненіше, а канадка почала помилятися. Це дозволило перевести другий сет на тай-брейк, але там кращою була Ребекка.

Тим не менш, для Даші цей турнір пройшов неймовірно, вона суттєво оновить особисте досягнення у світовому рейтингу і найближчим часом може поборотися за потрапляння до першої сотні.

Це була друга зустріч тенісисток, тепер рахунок рівний.

У наступному колі Маріно змагатиметься проти Чжан Шуай (№36 WTA).

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 16 травня 2024, 19:04 1

Іга здолала 20-річну американку у двох сетах

Коментарі