Setanta надасть телеканалам безкоштовний доступ до оглядів матчів УПЛ

Офіційна заява УПЛ та Setanta Sports

Сьогодні, 30 серпня, на офіційному сайті УПЛ з'явилася офіційна заява, в якій сказано, що УПЛ та Setanta Sports на безплатній основі будуть передавати відеоматеріали матчів Української прем'єр-ліги сезону 2022/23 зацікавленим телевізійним програмам в Україні.

Текст заяви УПЛ:

Ми спростили умови висвітлення відеоматеріалів матчів для телекомпаній!

УПЛ спільно з офіційним мовником чемпіонату України з футболу компанією Setanta Sports заявляють про спрощення умов висвітлення відеоматеріалів матчів для телекомпаній. Для популяризації українського професійного футболу та розширення його присутності в телевізійному медіапросторі, УПЛ та Setanta Sports на безоплатній основі будуть передавати відеоматеріали матчів Української прем'єр-ліги сезону 2022/23 зацікавленим телевізійним програмам в Україні.

Наша мета: повернення новин та телепередач про український футбол на загальнонаціональні та кабельні телеканали. За часів, коли футбольна спільнота стикається зі спекуляціями на тему доступності футболу, ми прагнемо піти назустріч уболівальникам та телеглядачам та допомогти їм оперативно отримувати інформацію про матчі, цікаві моменти, голи тощо.

Віримо, що ця ініціатива допоможе підвищити зацікавленість глядачів в українському чемпіонаті в усіх куточках нашої країни.

Слава Україні!

Данііл Агарков Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 8

Нападник повернеться в «Брюгге»

Коментарі