Що потрібно врахувати, готуючи парі на пляжний футбол?

Що ж потрібно врахувати, готуючи ставки?

Пляжний футбол, у розрізі спортивних ставок - досить екзотичний ринок. І на ньому той, хто вникає в тему, може непогано заробляти, адже букмекерські контори просто не мають "профільних" експертів. Але, звичайно ж, лише в умовах, що кожну ставку буде правильно підготовлено, а кожен поєдинок - максимально глибоко проаналізовано. Що ж потрібно врахувати, готуючи об заклад?

Насамперед, у пляжному футболі різниця між клубним та національним виміром набагато помітніша

Як правило, у клубах набрано чимало футболістів приблизно одного рівня - тренера намагаються домогтися того, щоб у них була можливість кадрового маневру, ротації складу, у тому числі й прямо в ході ігор. У національних збірних, як правило, довго працює один наставник, і він використовує стабільний кістяк. Футбол на цьому рівні більш передбачуваний, адже ті самі виконавці довго визначає загальну характеристику команди. Якщо збірна у лідерах світового пляжного футболу, то протягом виступів одного покоління це не змінюється. Але й аутсайдери рідко чимось дивують. У клубах склади змінюються, причому дуже навіть часто. Тому перед тим, як розміщувати ставку, обов'язково слід переглянути хоча б кілька поєдинків, а в ідеалі - регулярно дивитися матчі, що дозволить зрозуміти, на що здатна кожна з команд, як вона реагує на те, що відбувається на полі, як на успіхи, так і на невдачі, що в певних ігрових поєднаннях. Досвідчені беттори, які піднаторили у пляжному футболі, з ходу можуть зрозуміти, як налаштовані ігрові схеми у різних колективів, наскільки ефективно вони перекривають зони, обороняючись, і як при конструкції атак працюють з м'ячем.

Важливо ретельно аналізувати всілякі статистичні речі:

Зібравши всю інформацію та проаналізувавши критерії, а в ідеалі ще й переглядаючи матч, можна бути добре готовим до прогнозування, знайти "валуйний" варіант. І, отже, забезпечити вищі результати від своїх парі.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:45 43

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея виявиться зайнятим