Кортес назвав склад жіночої збірної України на матчі відбору до ЧС-2023

Українська збірна зіграє на виїзді проти Фарерських островів та Іспанії

Головний тренер національної жіночої збірної України Луїс Кортес оприлюднив список гравчинь національної жіночої збірної команди України, викликаних на навчально-тренувальний збір для підготовки та участі у кваліфікаційних матчах ЧС-2023.

Українки продовжують виступи у групі В, де суперницями синьо-жовтих є національні команди Іспанії, Шотландії, Угорщини та Фарерських островів. Свої заключні матчі у цьому відборі українки проведуть на виїзді.

Матч Фарерські острови - Україна відбудеться 02 вересня 2022 року о 20:00 за Києвом у місті Торсхавн на стадіоні «Торсволлур» (штучний газон). Поєдинок Іспанія - Україна запланований на 06 вересня 2022 року та розпочнеться о 22:00 за київським часом на мадридському стадіоні Ciudad del Fútbol de Las Rozas, який розташований на тренувальній базі національних збірних команд Іспанії.

10 переможців груп вийдуть безпосередньо у фінальну частину ЧС-2023. Другі команди груп продовжать боротьбу на наступному етапі - раунді плей-оф (у жовтні та листопаді 2022 року). Україна втратила навіть теоретичні шанси вийти на ЧС-2023.

Кваліфікація ЧС-2023 з футболу серед жінок

Турнірна таблиця групи B

Наступні матчі у групі В

На цей збір головний тренер збірної України Луїс Кортес викликав 23 футболістки.

Склад національної жіночої збірної України:

Воротарі:

Захисники:

Півзахисники:

Нападники:

Микола Степанюк Джерело: Всеукраїнська Асоціація жіночого футболу
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 18:16 0

Михайленко стежить за молодими футболістами