Індивідуальний тотал у футболі та використання його у ставках

Що таке індивідуальний тотал і як його використовувати у ставках

Індивідуальний тотал - це варіант ставки на результативність, але із застереженням, що парі розміщується на вдалі дії окремо взятої команди або спортсмена. Не важливий при цьому загальний результат, головне правильно спрогнозувати події лише одного, конкретного конкурента. Такі ставки потрібно шукати в лінії десь поряд із класичними, загальними тоталами. У розписі їх можуть відображати за допомогою скорочень ІТБ для "більше" та ІТМ для "менше" (вказуючи, звичайно, і на того, стосовно кого це запропоновано - на назву суперника, або господарі/гості, у тому числі у форматі "1" / "2"). Це можуть бути шайби та окуляри, гейма та фоли тощо. Але у футболі зазвичай ставлять на голи.

Експерти зазначають, що немає якоїсь чіткої продуманої стратегії ставок на подібні, індивідуальні тотали. Дуже вже все індивідуально, опціонально. Так, гравці повинні відстежувати загальні тренди того чи іншого футбольного чемпіонату, вони вивчають командну статистику та приблизно розуміють, чого можна чекати від конкретного клубу. Але в результаті все одно ставка застосовується тільки в тому випадку, якщо беттер не приходить під час аналізу котирувань на думку про те, що доступна котирування букмекерів дозволяють вважати ставку на тотал голів у виконанні одного з противників "валуйною", цінною ставкою.

Парадоксально: у футболі потрібно прагнути перемоги і, отже, забивати більше. Але прагматичні гравці, як правило, вибудовують свої ігрові моделі, йдучи від зворотного та беручи "індивідуальний тотал менше". При цьому вони вибирають, як правило, команду з традиційно добре обороною, що грає прагматично, мало пропускаючи, але при цьому, як правило, досягають успіху. Найбільш класичний приклад - звичайно ж, "Атлетіко" часів Дієго Сімеоне, особливо в іспанській Ла Лізі. Але останнім часом можна додати і "Челсі" після приходу Томаса Тухеля і появи надійного воротаря, Едуара Менді.

Базою для ігрової моделі буде те, що такі клуби надійно обороняються з приблизно однаковою успішністю і в іграх із слабшими, і граючи з сильними супротивниками. Найвигідніше розміщувати парі на матчі з останніми, коли букмекери прогнозують чимало забитих голів. Так що розміщається парі на те, що у суперника Вашої команди (той, що надійно обороняється) буде "індивідуальний тотал менше 1,0". Якщо у клубу, як у того ж "Атлетіко", менше 1 м'яча в середньому пропущено за матч у сезоні, то левова частина парі закінчиться перемогою, а за іншими ставками спрацює повернення, тобто беттор, як мінімум, збереже свої гроші.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 16:14 5

Віталію Миколенку може знадобитися операція