Тайсон Ф'ЮРІ: «Не поважаю Усика і не вважаю його чудовим бійцем»

Тайсон не хоче битися проти українця

Володар поясу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (32-0-1, 23 КО) розповів, чому не хоче проводити бій за абсолюта проти чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика (20-0, 13 КО).

«Я взагалі не зацікавлений в Усику. Хлопець, ім'я якого ніхто насправді не знає? Надутий середньоваговик? Це не моя вина, що він вийшов і побив бодібілдера Джошуа. Я не винен, що це сталося двічі поспіль.

Завжди був лише я. Вони намагаються змагатися, але програють. Жодної неповаги до Джошуа, але він просто не справляється на елітному рівні. Я міг би перемогти Усика після тижня тренувань! Оскільки він середньоваговик, мої кулаки пройдуть прямо крізь нього.

Коли Усик був любителем і смоктав груди своєї матері, я був чемпіоном Великої Британії у надважкій вазі. У аматорах він боксував у вазі 75 кілограмів. Тому я називаю його середньоваговиком. Я ніколи не казав, що це буде легка робота. Але ці розмови про легенду pound-for-pound - нісенітниця, я не ціную його високо. Я не поважаю Усика і не вважаю його чудовим бійцем», - сказав Ф'юрі.

У ніч із суботи на неділю Олександр Усик роздільним рішенням суддів переміг Ентоні Джошуа у поєдинку-реванші, зберігши пояси WBA, WBO та IBF.

Володимир Клепач Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 20 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі