1+1: З Динамо, Дніпром-1, Зорею та Металістом у нас довгострокові контракти

Медіа-група 1+1 зробила заяву щодо трансляцій матчів УПЛ

Медіагрупа 1+1 зробила заяву про трансляцію матчів «Динамо», «Дніпра-1», «Зорі» та «Металіста» у чемпіонаті України.

«1+1 media підтримує вболівальників та поціновувачів українського футболу та зробить безкоштовними трансляції матчів українських футбольних клубів у рамках чемпіонату України з футболу Української Прем'єр-ліги 15-го сезону 2022/2023. Зокрема, у відповідь на офіційні звернення клубів на ресурсах групи будуть транслюватимуться ігри «Динамо» Київ, «Дніпра-1», «Зорі» та «Металіста». З цими клубами у групи 1+1 media є чинні багаторічні та довгострокові контракти. Разом з тим, футбольні клуби цього року передали права на трансляцію матчів УПЛ на безоплатній основі, пояснюючи це важливістю врахування інтересів усіх уболівальників, максимального поширення футбольного контенту та безкоштовного доступу до нього.

Зі свого боку, 1+1 media забезпечить максимальну безкоштовну дистрибуцію матчів та створюватиме додатковий контент, пов'язаний із цією важливою футбольною подією. Так, показ матчів проходитиме на загальнодоступних національних телеканалах 2+2 та УНІАН, які розмовляють у цифровому ефірі, що забезпечує широке покриття по всій Україні. Також прямі ефіри будуть доступні на YouTube-каналах спортивних проектів 1+1 media - Football Hub та Профутбол Digital. Спортивні журналісти та коментатори будуть готувати сюжети, спеціальні випуски програм та розповідати про хід чемпіонату. Інформація про те, який саме телеканал транслюватиме конкретні матчі, анонсуватиметься додатково», - йдеться у заяві.

Також у заяві зазначено, що першим матчем, який буде показано, стане гра «Зоря» - «Ворскла», яка відбудеться 23 серпня та розпочнеться о 15:00.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 07:01 1

У старті знову має зіграти Тібо Куртуа

Коментарі