Матчі УПЛ можуть показати в 30 країнах світу

В Setanta Sports розкрили умови угоди з УПЛ

Офіційним транслятором матчів УПЛ став міжнародний телеканал Setanta Sports, який придбав права до 2025 року. Вперше в історії УПЛ трансляція матчів здійснюватиметься однією телекомпанією із системою єдиного телевізійного пулу.

Виконавчий директор Setanta Sports Бача Малазонія прокоментував угоду з УПЛ.

«Крім України, права Setanta Sports на УПЛ поширяться у всьому світі. На цьому етапі ми вже ведемо переговори з більш ніж 30-ма країнами про права на трансляцію матчів.

Нашою метою з самого початку було створення єдиного телевізійного пулу. Незалежно від перемоги у тендері, Setanta Sports прагне створити конструктивний формат співпраці з усіма зацікавленими сторонами та максимально порозумітися з усіма.

Згідно з тендерною угодою, тур Прем'єр-Ліги триватиме 4 дні. Якщо в календарі відбудуться зміни, всі знатимуть про це заздалегідь. Головне, щоб у нинішніх реаліях матчі проходили у спокійній обстановці та їх могли бачити вболівальники.

Матчі українських клубів у Лізі чемпіонів та Лізі Європи показали нам, що навіть за нинішнього становища інтерес до українського футболу дуже великий. Результати перевершили наші очікування.

Сергій Циба Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 8

Жоан Лапорта був розлючений