Нейт Ландвер – Девід Онама. Прогноз та анонс на бій

Поєдинок турніру UFC on ESPN 41

Бій відбудеться 14 серпня у Сан-Дієго (штат Каліфорнія, США) на «Pechanga Arena» і стане ко-мейн івентом турніру UFC on ESPN 41. Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Боєць напівлегкого дивізіону Нейт Ландвер (15-4) зустрінеться з Девідом Онамою (10-1), який вийде на заміну Зубайрі Тухугову - росіянину, якому було відмовлено у видачі американської візи.

Американець Ландвер прийшов до UFC, будучи чемпіоном М-1 у напівлегкій вазі. У октагоні Нейт поки що може похвалитися рекордом 2-2. Востаннє він бився у жовтні, задушивши анакондою Людовіта Кляйна. У березні Ландвер мав битися з Онамою, але Нейт знявся з бою.

Онама за час простою Ландвера встиг дебютувати в UFC з поразки Мейсону Джонсу, нокаутувати Габріеля Бенітеса і задушити Гарретта Армфілда трохи більше місяця тому на UFC on ESPN 39.

Прогноз на бій

Два видовищні бійці, тому учасники сутички можуть претендувати на бонус у $50 000 за «Бій вечора». Онаму можна вважати проспектом, «Тихий вбивця» заявив про себе цього року двома чудовими перфомансами.

Онама в цілому поступається супернику за досвідом, але в іншому виглядає свіжішим і гострішим. Ландвер може влаштувати Онамі важкі хвилини як у стійці, так і на землі. Але все ж таки вважаємо, що угандієць в якийсь момент вирішить результат бою одним зі своїх панчів, тим більше, що Ландвер не проти порубатися у стійці.

Перемога Онами нокаутом у 3-му раунді

  • 3.30
  • -
  • 1.30
Сделать ставку Зробити ставку
  • 3.48
  • 51
  • 1.29
Сделать ставку Зробити ставку
Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 02:06 8

Ексфорвард «Дніпра» і збірної України – про Євгена Коноплянку