Марлон Вера – Домінік Крус. Прогноз та анонс на бій

Головний бій турніру UFC on ESPN 41

Бій відбудеться 14 серпня у Сан-Дієго (штат Каліфорнія, США) на «Pechanga Arena» та стане мейн-івентом турніру UFC on ESPN 41. Орієнтовний початок бою - 04:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

№5 рейтингу найлегшої ваги UFC Марлон Вера (19-7-1) поб'ється з колишнім чемпіоном UFC у найлегшому дивізіоні Домініком Крусом (24-3), який у згаданому рейтингу зараз 8-й.

Вера після несподіваної перемоги нокаутом над Шоном О'Меллі зазнав поразки від Жозе Альдо наприкінці 2020 року і відтоді лише виграє. Вера виграв рішенням у Дейві Гранта, нокаутував Френкі Едгара і у квітні 2022 року пройшов одностайним рішенням суддів після п'яти раундів Роба Фонта.

Крус йде на серії з двох перемог. Торік 37-річний ветеран перемагав за очками Кейсі Кенні та Педро Муньоса.

Прогноз на бій

Крус - універсальний солдат практично без слабких місць. Головними мінусами є його вік та численні травми у минулому. Вера також хороший у багатьох аспектах поєдинку, і за рахунок кращого кардіо він, ймовірно, виступатиме в ролі агресора. Крусу є, що йому запропонувати в роботі другим номером, Домінік у технічному плані значно краще оснащений, його футворк доставлятиме масу неприємностей противнику, але вік екс-чемпіона UFC може зіграти проти нього.

Ймовірно, Крус переграватиме опонента, але невідомо, як складеться бій у заключних раундах. Якщо Вера не впіймає ветерана якимось вбивчим панчем чи кіком, то ризикує програти за очками. Все ж таки віддамо перевагу «Домінатору».

Перемога Круса за очками

  • 1.41
  • -
  • 3.05
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.36
  • 38
  • 3.02
Сделать ставку Зробити ставку
Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

MMA | 28 квітня 2024, 07:43 0

У Неваді відбувся турнір зі змішаних єдиноборств UFC on ESPN 55