Новачок Дніпра-1: «Дуже довго чекав шанс і довго над пропозицією не думав»

Макс Валеф розповів про перехід до української команди

Новачок «Дніпра-1» воротар Макс Валеф розповів про те, чому вирішив уперше в кар'єрі змінити команду та обрав український клуб.

- У твоїй кар'єрі був лише один клуб - «Форталеза». Невже не було бажання чи можливості щось змінити?

- Так, я провів у «Форталезі» 14 років. Перед цим був лише у маленькому аматорському клубі. Я дуже довго чекав свого шансу. А коли отримав пропозицію від «Дніпра-1», довго не думав. Одразу погодився, і зараз, коли вже перебуваю тут, переконався, що ухвалив найбільш вірне рішення у житті. Дякувати Богові, все склалося. Бачу, яка тут команда, і дуже задоволений перебуванням тут.

- Зараз абсолютно новий етап у твоїй кар'єрі та у житті. Які відкриття вже зробив?

- Найважчою є мова. Англійська важка, а українська є ще важчою. Я докладатиму усіх зусиль, аби її вивчити. Намагаюсь розуміти партнерів, хочу з ними спілкуватись. Дуже приємно, що всі хлопці підтримують мене. Добре ставлення не лише з боку Бланко та Бузанелло, з якими можу вільно спілкуватися - мене прийняли усі працівники клубу. Отже, найважчою є мова, а з іншим усе гаразд.

- Відчуваєш наближення історичного для клубу старту у Лізі Європи?

- Це будуть дуже й дуже серйозні матчі у моїй кар'єрі. Перші у якості гравця «Дніпра-1». Можу запевнити, що моя самовіддача не поступатиметься командній. Для мене це будуть суперматчі.

Іван Зінченко Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:40 0

Головний тренер «Барселони» пояснив, чому його команда програла