Вони – неонацисти. Ультрас Депортіво бойкотуватимуть матч із Металістом

Хлопці з промитими мізками є не лише у росії

Ультрас «Депортиво» Riazor Blues повідомили, що не підтримуватимуть іспанський клуб під час матчу 13 серпня проти «Металіста» за трофей Терези Еррери.

За їхніми словами, Ла-Корунью «відвідає команда, відома неонацистською славою своїх уболівальників, з воєнізованими угрупованнями, які беруть активну участь у батальйоні «Азов».

«Ми шкодуємо про становище цивільного населення, якому довелося залишити свою землю, але вважаємо, що ця партія дотримується тієї ж політичної лінії, яку ми вже бачили в інституціях», - йдеться у заяві ультрас.

Вони натякають на «дуже вибіркову солідарність, яка ігнорує жертви інших частин планети та підтримує неонацистські режими, за спинами яких із 2014 року відбуваються масові вбивства».

Ультрас «Депортиво» не подобається, що зібрані кошти будуть направлені до Галісійської асоціації допомоги Україні, яка «в останні тижні домагалася цензури музичних виступів у Ла-Коруньї». Нібито гроші краще було спрямувати галісійським містам, які постраждали від лісових пожеж.

Трофей Терези Еррери - щорічний товариський турнір з футболу, який проводиться з 1946 року в іспанському місті Ла-Корунья. Матчі турніру проходять на стадіоні «Ріасор» у другій половині серпня, а постійними господарями змагання є «Депортиво».

Володимир Клепач Джерело: Nós Diario
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі