Фрейзер КЛАРК – про підготовку Джошуа до Усика: «Він старанно бігає»

Британський боксер вважає, що Ентоні постійно прогресує

Перспективний британський суперважковаговик Фрейзер Кларк після відвідування тренувального табору Ентоні Джошуа поділився прогнозом на бій проти володаря поясів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика,

«Джошуа бігає. Старанно бігає, щоб набрати форму. Люди кажуть, що Ей Джей великий, що він має занадто багато м'язів, і він видихається після шести раундів. Але він бігає і тренується дуже завзято.

Біг - це ще не все, проте він дуже старанно готується протистояти цьому. Ентоні зрозумів, що це одна з речей, які він може покращити після першого бою. Тут працює проста математика: якщо я не робив цього достатньо, то зроблю більше, поставлю цю галочку.

У тебе є 10 квадратиків, і як боєць перед поєдинком ти маєш у всіх поставити галочки. Якщо ти поставиш вісім галочок, то тобі, можливо, пощастить, і ти переможеш. Якщо поставиш усі десять, то ти матимеш усі шанси. Як на мене, він ставить усі ці галочки», - сказав Кларк.

Реванш Олександр Усик - Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді. У першому бою українець впевнено виграв за очками.

Володимир Клепач Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 02 травня 2024, 15:36 2

Тоні вибрав поєдинок із другої найлегшої ваги

Коментарі