Юрій ВІРТ: «Третій збір буде вирішальним»

Наставник «Вереса» – про підготовку до нового сезону

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт розповів про підготовку до нового сезону УПЛ:

«Ми пройшли вже два повноцінні збори. Все заплановане команда виконала. Радий, що обійшлося без травм. Команда поступово набирає хід і повертає хороші фізичні кондиції. Хоча, щоб набрати оптимальної форми, ще треба попрацювати. Тому, третій збір буде вирішальний. Загалом задоволений ставленням гравців до тренувань та контрольних ігор. Варто зазначити, що у нас багато нових футболістів, тому продовжуємо працювати над тим аби вони розуміли наші вимоги.

Щодо відсутності перемог у спарингах - я вже наголошував, що результат зараз - не головне. Ми прекрасно розуміємо, що футболісти отримують колосальні навантаження, а це впливає на якість гри і звісно ж, на результат. Про результат поки не думаєм, головне покращувати гру від матчу до матчу. А основне - це показати хороші результати в чемпіонаті.

Щодо роботи на заключному, третьому зборі - плануємо додавати у всіх аспектах. І в фізичному плані, і тактичному. Більше приділятимемо увагу стандартам. У нас ще є час. Заплановано ще декілька спарингів. Тому зосередимось на вдосконаленні усіх аспектів гри».

Олег Дідух Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 22:50 1

«Синьо-жовті» поступилися у стартовому поєдинку сербам, Чехія розгромила Кіпр 5:0