СЕНЧЕНКО: «Другий бій між Усиком та Джошуа не триватиме усі 12 раундів»

Колишній чемпіон світу впевнений, що один із боксерів здобуде перемогу достроково

Колишній чемпіон світу В'ячеслав Сенченко поділився очікуваннями від другого бою між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

«Думаю, що Усик переможе у цьому бою. І взагалі мій прогноз, що цей бій не триватиме усі 12 раундів. Я вважаю, що він закінчиться достроковою перемогою однієї із сторін.

Набір ваги Усиком? Мені важко судити. Я не в команді і не стежу за такими нюансами. Бій покаже. Подивимося, правильно він набрав чи неправильно.

Із новим тренером можна змінити картину поєдинку, тактичний план на бій. Важко сказати, що потрібно зробити Джошуа. Напевно, бути більш агресивним у бою, не давати лівші працювати першим номером, битися в атакувальному стилі, йти в розмін.

Якщо Джошуа ризикне, то є ймовірність, що він може влучити. Але є можливість, що він може пропустити. Якщо ризикне, він може загострити бій, і він матиме шанс панчера. Якщо не ризикне, то програє бій. Джошуа не вивезе технічно, Усик його переграє. Тоді буде без шансів для Джошуа. За очками я не бачу перемогу Ентоні», - сказав Сенченко.

Реванш Олександр Усик - Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді. У першому бою українець впевнено виграв за очками.

Володимир Клепач Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 30 вересня 2024, 07:40 11

Дон Чарльз висловився про українського чемпіона