Олімпіакос – Слован Братислава. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

Команда Джаби Канкави – явний аутсайдер

У четвер, 4 серпня, у грецькому Піреї відбудеться перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в якому місцевий «Олімпіакос» на домашньому стадіоні «Георгіос Караїскакіс» прийматиме словацький «Слован» із Братислави. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Олімпіакос

За підсумками минулого сезону «червоно-білі» втретє поспіль стали чемпіонами Греції, випередивши ПАОК, який здобув срібні медалі, на 12 очок. «Олімпіакос» справедливо є найсильнішим клубом Греції, адже саме йому належить рекорд із виграних чемпіонатів та національних Кубків.

Команда з міста Пірей розпочала свій єврокубковий шлях у цьому сезоні з другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. У гостях греки змогли зіграти внічию з «Маккабі Хайфа» (1:1), а на своєму полі сенсаційно програли ізраїльтянам з рахунком 0:4 і опустилися в турнір рангом нижче.

Слован Братислава

«Королі Братислави» в своїй історії 24 рази вигравали чемпіонський титул у національній першості, а 53 роки тому досягли свого головного тріумфу в історії, здобувши Кубок володарів кубків. Нині успіхи клубу дуже скромні, навіть пройти до групового раунду Ліги Європи йому буде вкрай складно.

Цей єврокубковий вояж словаки розпочали з першого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, де подолали опір грузинського «Динамо Батумі» (0:0, 1:2). Проте вже в наступному етапі «Слован» не зміг пройти угорський «Ференцварош» (2:1, 1:4). Попереду не менш складний суперник, якому команда із Братислави навряд чи зможе щось протиставити.

У складі чемпіона Словаччини виступає не чужий для України футболіст. Це 36-річний грузинський півзахисник Джаба Канкава, який пограв в УПЛ за київський «Арсенал», «Кривбас» та «Дніпро». З дніпрянами Канкава дійшов до фіналу Ліги Європи-2014/15, де український клуб програв іспанській «Севільї» (2:3).

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Олімпіакос» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.40 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Олимпиакос»: Вацлік - Врсалько, Манолас, Сіссе, Рябчук, М'Віла, Кейн, Масурас, Камара, Цінкернагель, Соарес.

«Слован Братислава»: Гован - Медведєв, Кашия, Абена, Паушек, Куцка, Канкава, Вайсс, Гольман, Чакветадзе.

4 серпня, четвер

«Олімпіакос» - «Слован Братислава»
Пірей. Стадіон «Георгіос Караїскакіс». 22:00
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 1.40
  • 4.70
  • 7.80
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 7

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ