Трансляція другого бою Усик – Джошуа для українців буде безкоштовною

Чудові новини для українських уболівальників боксу

Благодійний фонд Usyk Foundation офіційно підтвердив, що трансляція бою-реваншу між українцем Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа буде безкоштовною для глядачів на території України.

Чемпіони Олімпійських ігор у Лондоні зустрінуться у місті Джидда, у Саудівській Аравії 20 серпня, де вони змагатимуться за чемпіонські пояси Всесвітньої боксерської організації (WBO), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Міжнародної федерації боксу (IBF) та Міжнародної боксерської організації (IBO). Всі вони зараз належать Олександрові Усику, який переміг у минулому поєдинку за рішенням суддів.

Трансляція буде доступна у розділі «Спорт» на MEGOGO, на інтерактивному каналі «MEGOGO Гонг», а також на регіональних каналах «Суспільного» та на YouTube-каналі Усика - Usyk17. В рамках трансляції користувачі матимуть змогу подивитись бої андеркарду, головний бій та студію. В андеркарді в ринг вийде боксер промоутерської компанії Usyk-17 Promotions Даніель Лапін. Його суперником у рейтинговому поєдинку буде словак Йозеф Юрко.

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 27

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі