Ігор ПЕРДУТА: «До Швеції приїхали не як туристи»

Захисник «Ворскли» – про поєдинок проти АІКа

Оборонець «Ворскли» розповів, як полтавці готувалися до старту в Лізі Конференцій. Але спочатку гравець розповів про війну в Україні і наголосив, що ми переможемо.

- Ігоре, наскільки для вас важко було так довго перебувати за межами країни, тренуючись та проводячи товариські матчі?
- Ми вдячні вам за теплий прийом. Важко, звісно, ми переживаємо за кожен наступний день нашої рідної країни. Тримаємо кулаки за наших воїнів, які боронять нашу незалежність. Ми знаємо, що переможемо обов'язково і все буде Україна!

- Чи можете описати загальну ситуацію під час війни у Полтаві?
- Тут не варто виокремлювати якісь міста. Ситуація важка по всій країні. Більш чи менш безпечно в тому чи іншому регіоні - це дуже відносно. Ситуація мінлива, але ми бачимо, як нелюди запускають ракети по різних містах України.

- Ігоре, якої ви думки про АІК та шведську лігу загалом?
- Ми ретельно готувалися до цього протистояння під час нашого польського етапу зборів. АІК - однозначно сильний опонент. Як захисник, відзначив би лінію атаки, там є кому боротися і забивати.

- Яка вона «Ворскла» після приходу нового тренера?
- Ми певний час уже провели в спільній роботі з новим тренерським штабом. Цілком зрозуміли їхні вимоги до нас. За складом, так, команда значно змінилася у порівнянні з довоєнним часом. Утім, на що ми здатні зараз, побачимо на полі.

- Що для вас буде значити перемога в двоматчевому протистоянні з АІКом?
- Ми приїхали сюди не як туристи, тому будемо вимогливими до себе на всі сто відсотків. Певен, футболісти команди АІК мають такі ж плани, тож, просто дочекаємось гри, коли все вирішиться на полі.

Поєдинок Ліги Конференцій АІК - Ворскла відбудеться у четвер, 21 липня, у Стокгольмі.

Сергій Циба Джерело: ФК Ворскла
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 06:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок