Владислав ВАЩУК: «Динамо важливо повести у рахунку»

Легенда «Динамо» – про протистояння з «Фенербахче»

Екс-захисник «Динамо» Київ Владислав Ващук поділився очікуваннями від протистояння з «Фенербахче» у кваліфікації в Лізі чемпіонів.

- Попередній офіційний матч футболісти київського «Динамо» провели у грудні минулого року. Пауза у вісім місяців сильно позначиться на грі команди?
- Звичайно, без практики, без офіційних матчів дуже важко зрозуміти, на якому ти рівні зараз перебуваєш. Тонусу нашим футболістам не вистачатиме. Так, ми можемо згадати, що у червні деякі динамівці грали в офіційних матчах чемпіонату світу та Ліги націй. Але це далеко вся команда відчула смак офіційних ігор.

У календарній грі завжди є боротьба за результат. Благодійні матчі це чудово і потрібно зараз, але це не змусить викластися футболіста на повну котушку.

- Якої ти думки про «Фенербахче»?
- Всім відомо, що це гранд турецького чемпіонату. «Фенербахче» - сильний клуб, у складі якого зібрані досвідчені виконавці. Турецькі гравці здебільшого дуже технічні. З ними слід бути дуже уважними. Що я помітив - часто турецькі клуби, коли програють - часто здаються на милість переможцю. Дуже важливо «Динамо» повести в рахунку, тоді буде простіше впоратися із суперником.

Олег Дідух Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:20 5

Олександр переміг британця за підсумками 12 раундів та став абсолютним чемпіоном світу