Дебютні титули. Стали відомі переможці турнірів АТР

Франсіско Черундоло та Максим Крессі виграли свої перші трофеї у кар'єрі

17 липня були зіграні фінали АТР у Бостаді та Ньюпорті.

Франсіско Черундоло в Швеції обіграв свого співвітчизника Себастьяна Баеса в двох сетах із рахунком 7:6 (7:4), 6:2. Для Черундоло це став перший трофей на рівні АТР. Дорогою до трофею він обіграв попереднього тріумфатора цього турніру - Каспера Рууда.

Варто зазначити, що Себастьян Баес грав у своєму третьому фіналі за рік. А також аргентинець вибив росіянина Андрея Рубльова, тим самим оформивши собі першу перемогу в кар'єрі над гравцем топ-10.

Instagram. Максим Крессі

Закрив трав'яний сезон турнір у Ньюпорті, переможцем якого став Максим Крессі. У фіналі американець створив неймовірний камбек. Після програного першого сету з рахунком 2:6 своєму опоненту з Казахстану Александру Бублику, Максим поступався і в другому сеті з рахунком *0:3 (30:40), але неймовірним чином повернувся в гру і взяв 6 геймів поспіль! Третій сет також залишився за Крессі на вирішальному тай-брейку. Як підсумок - 2:6, 6:4, 7:6 (7:3) на користь представника США та купа нецензурної лексики від Бублика.

Хоч Александр і програв абсолютно виграний матч, але в рейтингу все ж таки піднявся. Тепер представник Казахстану є 39-ю ракеткою у світовому рейтингу АТР.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 26 травня 2024, 18:54 32

Українська тенісистка здолала суперницю з кваліфікації у трьох партіях