Жеребкування Q3 Ліги конференцій. Для Зорі й Ворскли. Дивитися онлайн. LIVE

Слідкуйте за трансляцією церемонії з Ньону 18 липня о 15:00 за Києвом

Жеребкування третього відбіркового раунду (Q3) Ліги конференцій 2022/23 пройде у швейцарському Ньоні 18 липня, початок - о 15:00 за Києвом.

Луганська «Зоря» стартує саме з 3-го раунду (у статусі сіяного), а от несіяній «Ворсклі» треба ще подолати бар'єр у вигляді шведського АІК у Q2 (обидва матчі пройдуть у Стокгольмі 21 та 28 липня).

Можливі суперники

Зорі в Q3 Ліги конференцій

Можливі суперники

Ворскли в Q3 Ліги конференцій (якщо обіграє АІК в Q2)

На цій стадії учасники розбиті на два потоки: Шлях чемпіонів та Основний шлях.

Шлях чемпіонів: 8 переможців другого відбіркового раунду (Шлях чемпіонів) + 2 команди, що вилетіли з першого відбіркового раунду Ліги чемпіонів. Жеребкування розпочнеться з першої групи і проводитиметься без посіву. Команди з перших куль у парах будуть господарями першого матчу.

Основний шлях: 9 нових учасників + 45 переможців основного шляху другого відбірного раунду. Учасники були розбиті на 3 групи по 8 команд (групи 1-3) та три групи по 10 команд (групи 4-6). У кожній із груп команди рівномірно були розподілені по двох кошиках (сіяні та несіяні), згідно зі своїми клубними коефіцієнтами на початок сезону. Команди з однієї асоціації на цій стадії зустрітися не можуть. Оскільки матчі другого відбірного раунду завершаться лише 28 липня, з метою жеребкування за коефіцієнт пари брався коефіцієнт більш рейтингового клубу.

Порядок жеребкування. Під час жеребкування для груп 1-3 клубам у випадковому порядку присвоять номери: 1-4 для сіяних та 5-8 для несіяних. Кулі з номерами сіяних помістять в одну чашу, з номерами несіяних - в іншу. З кожної чаші візьмуть по кулі, помістять в порожню чашу посередині і перемішають. Після цього виберуть із неї випадковим чином одну кулю і продемонструють номер, яку він містить. Потім продемонструють номер із другої кулі. Таким чином буде сформовано пару. Команди з номерами з першої кулі будуть господарями першого матчу. Результат поширюється попри всі групи. Аналогічну процедуру зроблять для груп 4-6, де команди також отримають номери: 1-5 для сіяних та 6-10 для несіяних.

Матчі третього відбіркового раунду Q3 пройдуть 4 та 11 серпня. У разі потреби після матчу-відповіді передбачено додатковий час і серія пенальті. Переможці пар отримають право зіграти в раунді плей-оф (Q4), жеребкування якого відбудеться 2 серпня.

Ліга конференцій 2022/23

3-й раунд кваліфікації (Q3), 4 і 11 серпня

Шлях чемпіонів

Група 1

Ті, хто проиграли у вказаних парах

Група 2

Ті, хто проиграли у вказаних парах

Основний шлях

Група 1

Сіяні

Несіяні

Група 2

Сіяні

Несіяні

Група 3

Сіяні

Несіяні

Група 4

Сіяні

Несіяні

Група 5

Сіяні

Несіяні

Група 6

Сіяні

Несіяні

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 02:59 0

Головний тренер Баварії розкритикував суддівство у матчі з Реалом (1:2) у Лізі чемпіонів

Коментарі