Жеребкування Q3 Ліги чемпіонів. Суперник для Динамо. Дивитися онлайн. LIVE

Стежте за трансляцією церемонії з Ньону 18 липня о 13:00 за Києвом

​Жеребкування третього відбіркового раунду (Q3) Ліги чемпіонів 2022/23 пройде у швейцарському Ньоні 18 липня, початок - о 13:00 за Києвом.

У цьому раунді може взяти участь київське «Динамо», якщо обіграє у Q2 за сумою двох матчів турецький «Фенербахче» (20 та 27 липня).

Можливі суперники Динамо у Q3 Ліги чемпіонів

Шлях чемпіонів. У 3-му відбірному раунді зіграють два учасники, які стартують з цієї стадії, та 10 переможців другого відбіркового раунду, що йдуть за Шляхом чемпіонів. Учасників поділили порівну на сіяних та несіяних відповідно до їх положення у клубному рейтингу (за коефіцієнт пари береться коефіцієнт клубу з вищим рейтингом).

Шлях представників ліг. Два переможці другого відбіркового раунду приєднаються до 8 клубів, які розпочнуть боротьбу із цієї стадії.

Процедура жеребкування. Буде два жеребкування: одне - для 12 представників Шляху чемпіонів, друге - для 8 команд Шляху представників ліг. У жеребкуванні візьмуть участь деякі команди, які зіграють у другому відбірному раунді 19/20 та 26/27 липня. Для посіву команд використовують рейтинг команди з кожної пари з найвищим коефіцієнтом. Учасників поділили порівну на сіяних та несіяних відповідно до їхнього положення у клубному рейтингу.

Команди з Шляху чемпіонів розділені на групи, спираючись на принципи Комітету УЄФА з клубних змагань. Клуби з однієї асоціації на цій стадії не можуть грати один проти одного. Перед жеребкуванням кулі з іменами сіяних команд/пар помістять в одну чашу, кулі з несіяними командами/парами - в іншу. З кожної чаші дістануть по одній кулі, помістять у порожню чашу посередині і перемішають. Команда/пара, яку дістануть із центральної чаші першою, проведе перший матч вдома.

Дати матчів Q3: 2/3 та 9/10 серпня. Переможці вийдуть до раунду плей-оф Ліги чемпіонів. команди, що програють за Шляхом чемпіонів, потраплять у Q4 (раунд плей-оф) Ліги Європи, невдахи за Шляхом представників ліг зіграють на груповому етапі Ліги Європи.

Ліга чемпіонів 2022/23

3-й раунд кваліфікації (Q3), 2/3 и 9/10 серпня

Шлях представників ліг

Сіяні

Несіяні

Шлях чемпіонів

Група 1: сіяні

Група 1: несіяні

Група 2: сіяні

Група 2: несіяні

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 22:08 3

Олександр Пересунько набрав 11 очок

Коментарі