Українська легкоатлетка: «Війна сильно вплинула на підготовку до ЧС»

Олена Собчук розповіла про переживання вдалині від дому

Українська легкоатлетка Олена Собчук, яка виступає у спортивній ходьбі, прокоментувала свій виступ на чемпіонаті світу. У п'ятницю Собко зайняла 11 місце на дистанції.

«Враження від змагань чудові, дуже хороша організація. Плюс - була хороша компанія [по дистанції]. Тільки було спекотно. Старт зробили в обід - спека в самому розпалі. Ми старались, як могли, ішли, викладались і боролись, представляли свою країну. Що змогли, те показали. Все-таки в нас була підготовка одна з не найлегших на цей раз, були різні перешкоди. Але як могли, так і справлялись. Дякувати Богу, що взагалі потрапили на ці змагання, аби представити Україну.

Звичайно, війна сильно вплинула на підготовку, особливо - на психологічний стан. Важко було переживати. Коли обстріляли Вінницю, я дивилась новини, і в мене був мандраж, я сильно плакала. Енергію свою віддаєш. А ти ще й не вдома, тож переживаєш за свою сім'ю. Це дуже важко. Ясна річ, що це не 100% та підготовка, якої б хотілось. Ми пишаємося нашими воїнами, які нас зараз захищають. Виступати тут - це наша робота. Невеликий внесок, але ми стараємось».

Олександр Тішура Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 09:19 17

Зухвала відповідь наставника Шахтаря під час прес-конференції після матчу з ЛНЗ (5:1)