Українки Хміль та Лазаренко вийшли до півфіналу Євро з пляжного волейболу

Цілком могли б підтримати жінок Бойко та Саввін, але в 1/8 фіналу хлопці програли австрійцям

На чемпіонаті Європи з пляжного волейболу у віковій категорії до 20 років, що триває у турецькому Ізмірі, у суботу розпочалися ігри плей-оф.

Успішно провели два матчі українські волейболістки Ангеліна Хміль та Тетяна Лазаренко. Оскільки напередодні вони посіли перше місце у своїй групі, то сьогодні українки стартували з 1/8 фіналу. На цій стадії вони завдали поразки спортсменкам зі Швейцарії Кернен/Нідерхаузер 2:0 (21:13, 21:17). А у чвертьфіналі Хміль та Лазаренко у важкій боротьбі лише з мінімальною перевагою взяли дві партії у іспанської пари Бінімеліс/Фернандес да Сільва 2:0 (21:19, 21:19).

Таким чином, Ангеліна і Тетяна вийшли до півфіналу, тож тепер у неділю 17 липня боротимуться за медалі.

Щодо чоловічого турніру, то тут теж були надії на вдалий виступ наших хлопців, адже Євген Бойко та Віталій Саввін також вийшли у плей-оф із першого місця у групі. Але на жаль. У поєдинку 1/8 фіналу український дует програв волейболістам з Австрії Хаммарберг/Бергер із рахунком 0:2 (22:24, 14:21). Наразі максимальний результат, на який можуть розраховувати українці у заключний день чемпіонату, це боротьба за 9 місце.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону