ФЕДЕЦЬКИЙ: «Для Йовічевіча відхід легіонерів не стане великою проблемою»

Фахівець вважає, що у нового наставника «Шахтаря» все вийде

Колишній футболіст збірної України Артем Федецький прокоментував призначення Ігора Йовічевіча на посаду головного тренера в «Шахтар».

- Йовічевіч - фахівець із сучасним баченням футболу. Він імпонує мені як людина. Ми з ним перетиналися в «Карпатах», але тоді у нього була трохи інша посада. Як тренер - він дуже сучасний, має правильний напрямок підготовки футболістів.

Для мене його прихід до «Шахтаря» не став якоюсь особливою новиною, тим більше ми бачили результати «Дніпра-1» під його керівництвом. Дніпровська команда показувала атакуючий футбол, з високим пресингом та швидким переходом з оборони в атаку. Після відходу Де Дзербі це цілком логічне призначення.

- Якими ви бачите перспективи «Шахтаря» без легіонерів?
- Звичайно, це буде зовсім інший «Шахтар». Але Йовічевіч має одну особливість - він вміє розкривати молодих футболістів і працювати з ними. Оскільки у нас у країні триває війна, рівень чемпіонату впаде. Тому щодо підбору гравців, які є в «Шахтарі», відхід легіонерів не стане великою проблемою.

Можливо, загостриться конкуренція за високі місця у УПЛ. На це буде цікаво подивитися. Для української молоді «Шахтаря» - це добрий шанс проявити себе. А Йовічевіч - саме той тренер, який вміє знаходити внутрішні резерви. Він поводиться нарівні з футболістами, це відрізняє його від інших тренерів.

Наскільки я знаю, Йовічевіч хоче запросити кількох футболістів «Дніпра-1» у свою нову команду.

Володимир Клепач Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 13:46 6

В Ер-Ріяді зібралося багато відомих боксерів