Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: «У Ярмолюка є потенціал вирости в сильного гравця»

Наставник збірної України U-19 – про перехід Єгора Ярмолюка в «Брентфорд»

18-річний хавбек Єгор Ярмолюк, який перейшов з «Дніпра-1» в «Брентфорд», був одним із лідерів збірної України U-19, яка в еліт-раунді набрала 7 очок, але поступилася путівкою на чемпіонат Європи Сербії за додатковим показником - кількістю жовтих карток.

Володимир Єзерський виділив сильні якості Ярмолюка.

«У нього є певні якості: може діяти не на одній позиції, має хорошу школу, добре працює з м'ячем на швидкості, не боїться грати один в один, шукає м'яч, вміло грає на оборону, фізично вже готовий. Те, що він працював з першою командою СК «Дніпро-1», дає свої плюси. Ярмолюк готовий до дорослого футболу. У Єгора є потенціал вирости в сильного гравця».

- У 18 років до АПЛ - не зарано?
- Це той період, коли потрібно не перетримувати гравців. Є можливість адаптуватися. На цьому етапі чудово, що до гравців проявляють інтерес. УПЛ втратить свою яскравість, але це плюс для збірної. Це допоможе збільшити конкуренцію у національній команді.

На початку квітня Ярмолюк сказав, що хоче поїхати закордон. Він не тренувався два місяці. У такому стані їхати туди було б не найкращим рішенням. Я домовився з Григорієм Козловським, щоб Єгор тренувався у Львові. Потім у Дніпрі Олександр Поклонський відновив тренувальний процес молодіжної команди. Через еліт-раунд хлопець зміг набрати форму та про себе заявити. Він до мене дослухався. Як бачимо, привернув увагу представника АПЛ.

Сергій Циба Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 червня 2024, 22:38 1

На 22-й секунді матчу забив Недім Байрамі