Тренер Джошуа: «У першому бою Ентоні навіть не думав про перемогу»

Британець хотів пройти усі 12 раундів

Роберт Гарсія, тренер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, розповів, чому у першому поєдинку з володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком британець зазнав поразки.

«Я вважаю, що Джошуа не думав про перемогу і не був готовий вигравати той бій. Виходячи з того, що він мені сказав, Ентоні просто думав про те, щоб пройти усі 12 раундів. Джошуа не думав про перемогу, тільки про те, що треба пройти всю дистанцію. Тож у цьому полягає важлива відмінність. Тепер він думає про перемогу та заподіяння шкоди. Це найважливіше. Він має бути впевнений у своїй команді.

Тиждень за тижнем ми бачимо у Джошуа багато покращень, у нас залишилося ще п'ять тижнів важких тренувань. Він ставатиме все краще і краще. Коли настане час битися, Ентоні буде готовий повністю. Йому треба бути разом із командою, яка хоче його перемоги, хоче, щоб він добре виступив і був трохи жорсткішим. Я гадаю, що привніс це. Ми з Анхелем Фернандесом закликаємо його бути агресивним, злим хлопцем на рингу, щоб він міг нокаутувати будь-якого суперника. Останнім часом Джошуа робить це, і я дуже задоволений тим, як усе йде», - сказав Гарсія.

Реванш Олександр Усик - Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді. У першому бою українець впевнено виграв за очками.

Володимир Клепач Джерело: The Sun
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 23:06 2

Марко Брешіаніні не зміг дограти поєдинок Серії А проти «Болоньї», залишивши поле через пошкодження