Перемога честолюбних дублерів. Динамо обіграло Ліон у товариському матчі

Кияни провели першу зустріч із французьким клубом

Київське «Динамо» провело перший із двох запланованих товариських матчів із французьким «Ліоном». На цю зустріч тренерський штаб Мірчі Луческу вирішив виставити резервний склад: мабуть, лише Гармаша можна вважати безумовним гравцем основи київського клубу. Втім, і Сирота з Андрієвським є гравцями, наближеними до основного складу.

Господарі поля активно розпочали зустріч, намагаючись знайти слабкі місця в обороні киян. Двічі близьким до успіху був Пакета. Він пробивав зі схожих позицій, але у обох випадках його трохи підводила точність. Кияни невдовзі освоїлися на полі та почали проводити свої випади. В одному з епізодів Супряга зіграв на випередження і Ріу збив гравця «Динамо». Ванат з 11-тиметрової позначки розвів м'яч і голкіпера по різних кутах, але «Ліон» виручила стійка.

Відкрили рахунок «біло-сині» завдяки майстерності Гармаша, який втік від опонента та зробив гольову передачу на Антюха.

Активний початок другого тайму у виконанні «левів» призвів до двох небезпечних моментів біля воріт «Динамо». Спочатку свою реакцію продемонстрував Бойко, а потім Кадевере не влучив у незахищені голкіпером ворота. Кияни відповіли результативно: Супряга з лінії штрафного технічно пробив у кут.

За кілька хвилин Ель-Арух відіграв один гол. Але останнє слово у матчі залишилося за «біло-синіми». Відзначився Вікентій Волошин, який провів на полі лише шість хвилин після виходу на заміну.

Товариський матч.

«Ліон» - «Динамо» - 1:3

Ель-Арух (60) - Антюх (28), Супряга (57), В.Волошин (86)

На 20-й хвилині Ванат не реалізував пенальті (штанга).

Діб (59)

«Ліон» (до 61-ї хвилини): Ріу, Діб, Ломамі, Діоманде, Озкаджар, Дюбуа, Буна, Ель-Арух, Пакета, Кадевере, Баркола.

На заміну вийшли: Боневі, Борішич, Боуе, Фелікс, Лала, Боне, Огаро, Санчес і Лега.

«Динамо»: Бойко (Нещерет, 64), Вівчаренко (Тимчик, 64), Бурда, Сирота (Боль, 73), Кравченко (Дубінчак, 64), Андрієвський, Шепелєв, Гармаш, Антюх (В.Волошин, 80), Ванат, Супряга.

«Stade Pierre Rajon» (Бургуен, Жальє, Франція)

ЛІОН - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі