Динамо Батумі – Слован Братислава. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЛЧ

Українець Олександр Азацький та його «Динамо» спробують пройти далі

У середу, 13 липня, в Батумі на полі стадіону «Аджарабет Арена» відбудеться матч-відповідь першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому місцеве «Динамо» прийме гостей зі Словаччини - братиславський «Слован». Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

Динамо Батумі

Підопічні 57-річного Гії Гегучадзе у першій зустрічі зі словаками змогли досягти нічиєї на їхньому полі - 0:0. Цей результат зробив їх невеликими фаворитами поєдинку у відповідь. Втім, такими є лише доматчеві припущення.

Наразі батумці є лідерами чемпіонату Грузії. У 20 матчах вони набрали 47 очок, здобувши 14 перемог, п'ять разів зігравши внічию та зазнавши лише одного фіаско. Свого найближчого переслідувача - «Динамо» з Тбілісі - підопічні Гегучадзе, серед яких, як відомо, є український захисник Олександр Азацький, випереджають на 9 пунктів.

У чотирьох крайніх матчах у національному чемпіонаті батумці здобули перемоги із загальним рахунком 14:1. Вони по черзі розбили «Гагру» (3:0), «Торпедо» з Кутаїсі (4:0), «Сіоні» (3:0) та «Динамо» з Тбілісі (4:1).

Слован Братислава

Команда Владіміра Вайсса, вийшовши 6 липня вдома на перший матч першого раунду кваліфікації ЛЧ із батумським «Динамо», провела перший офіційний матч нового сезону. Перемогою він, нагадаємо, не завершився - нічия 0:0.

Під час підготовки до початку сезону-2022/2023 «Слован» провів у червні-липні чотири контрольні поєдинки. У них братиславці здобули одну перемогу, один раз зіграли внічию та двічі програли. Австрійський «Рід» на почин спарингів словаки обіграли з рахунком 3:0. Потім була нічия 0:0 у грі з «Дунайською Стредою» та поразка 1:3 у матчі з чеською «Вікторією» із Пльзені. У завершальній грі передсезонки «Слован» знову зіграв унічию - тепер 2:2 із командою «Збройовка Брно» із Чехії.

Орієнтовні склади

Динамо Батумі: Купатадзе - Чабрадзе, Кобахідзе, Азацький, Азарові, Тейді, Алтунашвілі, Мамучашвілі, Джигаурі, Давіташвілі, Фламаріон.

Слован Братислава: Хован - Мєдвєдєв, Кашія, Абена, Де Марко, Канкава, Куцка, Барсегян, Вайсс, Змргал, Рамірес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарі зможуть скористатися перевагою рідних стін та здобудуть перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П1 із коефіцієнтом 2.55 по лінії Parimatch.

13 липня, середа

Динамо Батумі - Слован Братислава
Батумі. «Аджарабет Арена». 20:00
Арбітр: Антоніу Нобре (Португалія)
Прогноз Sport.ua - 1:0
Перший матч - 0:0

  • 2.55
  • 3.10
  • 2.80
Сделать ставку Зробити ставку
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 11:02 0

Стало відомо, коли керманич львів'ян повернеться до України